laatste lesdag juf Jenny

Een bijzondere dag vandaag voor juf Jenny, want na ruim 38,5 jaar was het vandaag haar laatste lesdag. Per 1 mei hoopt zij, samen met haar man Theo, van haar (pre-)pensioen te gaan genieten.

In september 1978 begon zij op De Bron en zij is er nooit meer weggegaan. Ruim 1000 kinderen heeft zij lesgegeven! Jarenlang was zij het vaste gezicht in groep 3, maar de laatste jaren werkte zij met veel plezier in groep 5/6. Veel ouders hebben zelfs nog zélf bij haar in de klas gezeten…..

En zo’n bijzondere dag moet natuurlijk gevierd worden! De dag begon met ‘apenkooien’ tijdens de gymles in de Grutterswei. Na de pauze hadden de kinderen van groep 5/6 zelf een feestprogramma voor haar gemaakt, bestaande uit een ‘Juf Jenny quiz’, een afscheidslied en een potje ‘levend memory’. En toen om half 1 voor haar voor de laatste keer de bel  klonk, mocht juf Jenny, onder feestelijke bogen door, De Bron verlaten……

Na de meivakantie komt zij echter nog 1x terug, want op 10 mei volgt nog een officieel afscheid met een feestelijk programma voor álle kinderen van De Bron. Wat we die dag gaan doen is natuurlijk nog geheim, maar wilt u juf Jenny die dag nog even de hand schudden, dan bent u tussen 12.45- 13.15 van harte welkom in de entreehal van de school.