Sarah & Julia geven workshop in groep 7/8

Sinds er is gekozen voor de musical De Koning te Rijk, speciaal gemaakt voor War Child, zijn de kinderen van groep 7/8 bezig met actie voeren voor War Child. Omdat deze groep de meest enthousiaste acties heeft, verdienden zij hiermee de workshop van Sarah en Julia. Rond 10 uur arriveerden de dames om ons de kneepjes van het vak bij te brengen. Na de kennismaking genoten we van hun prachtige lied “Ik ben ik, jij bent jij” (uit: Jack bestelt een broertje).

Met Maaike en Fleur, de vertegenwoordigers van War Child, speelden we een spel wat ook in het werkveld van War Child wordt gespeeld. Een enorme ronde, kleurige lap zorgde voor veel spelplezier.

Daarna was het de beurt aan de groep om een stukje musical te spelen en een paar liedjes uit de musical ten gehore te brengen. Julia en Sarah waren ervan onder de indruk dat we al zoveel tekst uit het hoofd kenden. Ze hadden nog wel een paar tips voor ons, die we graag gaan gebruiken. Natuurlijk moest er een groepsfoto gemaakt worden en ook wilden we nog wel apart met hen op de foto. Een zeer geslaagde ochtend, die ons nog meer spirit geeft om deze musical zo goed mogelijk op de planken te zetten. Op 3 juli verwelkomen wij de kinderen van De Bron en kunnen zij van de generale repetitie genieten. Op woensdag 5 juli voeren wij de musical ‘s middags op voor de bewoners van Ebbe & Vloed/Gemiva. ‘s Avonds zullen wij nogmaals schitteren in een uitvoering voor de ouders, familie en  belangstellenden. We hopen een groot publiek te bereiken en een cheque met een fantastisch bedrag aan War Child te overhandigen.